Otevřeli jsme další pobočku: nově nás najdete také v Českém Brodě

07.06.2023

Jak probíhá návštěva pneuservisu?

blog-picture

Čeká vás první návštěva pneuservisu a jste lehce nervózní z toho, co čekat? Není se čeho bát. Sepsali jsme pro vás tři hlavní kroky, které se s návštěvou pneuservisu pojí. Teď už budete připraveni na všechno.

1. Příprava na návštěvu

Návštěva pneuservisu začíná ještě dřív, než se tam vůbec dostanete. První krok je ujasnit si, co potřebujete. Potřebujete nové pneumatiky? Chcete vyměnit stávající pneumatiky za zimní nebo letní verzi? Máte defekt? Nebo je třeba provést vyvážení kol?

Pokud potřebujete nové pneumatiky, doporučujeme věnovat čas jejich výběru. Na trhu je k dispozici celá řada různých typů pneumatik, letních, zimních a celoročních, každá s různými vlastnostmi a v jiných cenových relacích. Jestli nemáte žádnou představu o tom, jaké pneumatiky vybrat, klidně můžete do pneuservisu vyrazit na konzultaci. Jeho zaměstnanci mají široký přehled o nabídce, navíc mají velkou osobní zkušenost s konkrétními značkami.

Máte vybráno? Objednejte je s dostatečným předstihem, aby byly v pneuservisu připravené ještě před vaší návštěvou.

2. Průběh návštěvy

Jakmile dorazíte do vybraného pneuservisu, nejdříve se setkáte se servisním technikem, který zkontroluje vaše pneumatiky a probere s vámi vaše požadavky. Poté vaše auto odvezou do servisního prostoru.

Pracovníci servisu poté provedou požadované úkony. Může se jednat o výměnu pneumatik, opravu defektu, vyvážení kol nebo jiné služby. Pokud jste se rozhodli pro nové pneumatiky, technik vám ukáže vaši novou sestavu a vysvětlí její vlastnosti. Ne všechny úkony provádí pneuservisy na počkání, obzvlášť pokud se trefíte do doby, kdy mění pneumatiky polovina republiky. Zeptejte se na termín převzetí auta předem, ať nejste nepříjemně překvapeni.

3. Po návštěvě pneuservisu

Po dokončení prací dostanete své auto zpět a měli byste dostat také přehled o provedených úkonech. Pokud jste si koupili nové pneumatiky, měli byste se zeptat na jejich správné používání a údržbu.

Ujistěte se, že víte, kdy budete muset navštívit pneuservis znovu. Pneumatiky by měly být pravidelně kontrolovány a měněny podle potřeby, aby byla zajištěna bezpečnost a efektivita jízdy.

 

Návštěva pneuservisu není nijak stresující záležitostí. S trochou přípravy a správným výběrem pneuservisu můžete z této zkušenosti dostat maximum pro sebe a své auto.

Potřebujete vyměnit sklo?

Pro nás je to hračka!

Autosklo a pneuservis Kalfas
Nupacká 42, Praha 10, 100 00 Strašnice

otevírací doba

PO - PÁ 8:00 - 17:00


+420 731 151 200

Autosklo a pneuservis Kalfas
Františka Macháčka 1461, 282 01 Český Brod

otevírací doba

PO - PÁ 8:00 - 12:00, 13:00 - 17:00


+420 608 255 141